Comenzile plasate Vineri dupa ora 15:00 vor fi procesate si livrate incepand de Luni. Comenzile de peste 100 lei din Deva sunt livrate GRATUIT in ziua de Joi.

Comenzile plasate Vineri dupa ora 15:00 vor fi procesate si livrate incepand de Luni. Comenzile de peste 100 lei din Deva sunt livrate GRATUIT in ziua de Joi.

Despre noi

Acasă » Despre noi
FOREST & CONSULTING SRL

Povestea noastra

Forest & Consulting este o companie care ofera servicii si produse de curatenie profesionale.

Pasiunea si seriozitatea nostra fata de clientii nostri ne-au permis sa ne cream un nume de-a lungul anilor. Cu mai mult de 15 ani de experienta in industria de curatare profesionala, punem la dispozitia clientilor o mare varietate de categorii diferite in industria curateniei. Intelegem ca curatenia se refera la proiectarea serviciilor in functie de nevoile clientului. Si, prin urmare, am depus tot efortul de a oferi mereu produse si servicii de calitate clientilor nostri.

Consideram ca experienta si calitatea noastra sunt capabile sa ofere rezultate conform standardelor de curatenie. Serviciile noastre profesionale de curatenie, sunt concepute pentru a va simplifica viata si pentru a va ajuta. Suntem pasionati si foarte increzatori in calitatea inalta a serviciilor noastre de curatenie perfect concepute pentru satisfactia clientilor nostri.

Oferim servicii precum: curatenie birou, curatenie spatii comerciale, curatenie institutii publice, curatenie automobile tapiterii, spalat mochete/scaune, spalat/decolantare spatii vitrate, curatare mecanizata pardoseli, curatenie case/vile/apartamente și curatenie scari bloc. Vezi pagina de servicii…

In cadrul diviziei noastre profesionale de produse de curatenie, ne straduim sa gasim variante pentru a multumi fiecare client.

Produsele comercializate sunt: detergenti, dezinfectanti/consumabile medicale, echipamente curatenie, produse curatenie, consumabile, hartie, dispensere si utilaje pentru curatenie.

Luand decizia sa aveti un parteneriat cu compania noastra Forest & Consulting, va putem asigura de faptul ca dumneavoastra veti beneficia de eficienta din punct de vedere al costurilor si al timpului dvs., iar impreuna vom gasi variantele cele mai optime.

PORTOFOLIU CLIENTI

FIRMA DE CURATENIE FOREST & CONSULTING SRL

De ce sa ne alegi?

Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa iti ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde profesionale. Utilizam cele mai performante echipamente si produse de pe piata.

2006
PE PIATA DIN ANUL
475
CLIENTI SI PROIECTE
25
MEMBRI ECHIPEI
4
SEDII SI DEPOZITE
GALERIE FOTO

VEZI CATEVA DIN LUCRARILE NOASTRE

Curatenie generala Gradinita Disney Sibiu

Curatenie generala outdoor si indoor Cluj Arena

Curatenie generala hala industriala

Decolantare vitrine

Curatenie generala farmacia SensiBlu

Curatenie generala Cinema City Deva Mall

Curatenie generala birouri

Cos cumparaturi
Intră în cont

Nu ai cont?