Politica de returnare a produselor

Clientii pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinul online www.curatenieconsulting.ro, conform Termenilor si Conditiilor de retur prevazute in Regulament.

Acest serviciu nu afecteaza dreptul de retragere pevazut de O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta cu profesionistii.
 
Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.
 
Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o terta parte, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
 
Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a fi nevoit sa justifice decizia si fara a suporta alte costuri.
 
In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare:
 • Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.
 • Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dumneavoastra.
 • Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra, pe adresa de email contact@curatenieconsulting.ro.
 • Reprezentantul societatii noastre va comunica, fara intarziere, confirmarea de primire a retragerii din contract, in acelasi mod in care ati comunicat-o.
 
Conditii referitoare la produsul returnat
 • Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat.
 • Sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manualul de utilizare, factura si certificatele de garantie
 • Sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original, pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport.
 

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele al caror ambalaj original este deteriorat
 • Produsele ce au fost utilizate

  Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare;

  Produse de ingrijire personala care au fost desigilate si utilizate;

  Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).

  Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

  Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;
 
Exercitarea dreptului de retragere/retur
 
Clientul trimite produsul cu toate componentele, accesoriile, inclusiv manuale si certificate de garantie, obligatoriu insotit de factura/bon fiscal si de dovada platii.
 
Reprezentatul FOREST & CONSULTING SRL va face o evaluare a starii produsului, inclusiv in ceea ce priveste componentele si accesoriile, va emite o factura de stornare cu valoarea rezultata in urma evaluarii si va rambursa clientului suma respectiva de bani, exceptand costurile livrarii, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care primim inapoi produsele.
 
Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzacția initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In oricare dintre cazuri NU vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
 
Clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor.
 
Date pentru retur
 
Datele de produs afisate pe site
 
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.
 
Administratorul www.curatenieconsulting.ro, face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producător fara preaviz sau viciate de erori de operare).
 
Atentie! Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.